Een vrij smal zadel dat de delen die ondersteund moeten worden ook echt ondersteund. Aangeraden door urologen en gynaecologen.

ISM Sport zadel

ISM
2605
4711946194338
  Levertijd:voor 14.00 uur besteld wordt dezelfde (werk)dag verstuurd
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

De ISM Sport is een relatief smal zadel (165mm) welke wel volledig ondersteund waar het hoort. Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM Sport bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

Smal

ISM Sport:


ISM Sport, een oplossing voor velen! 
Dit is een specifiek zadel voor een echt sportieve rijder die de voorzijde 100% vrij wil en kán hebben.
Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt!
Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden! 

Lengte:   175mm 
Breedte:  165mm 
Vulling:  Gel 
Rails:    Chroommolybdeenstaal
Kleuren:  Zwart-zilver 

Geschikt als probleemoplosser voor op de sportieve fiets. In specifieke gevallen is het zelfs op de racefiets een oplossing.

Kies vandaag nog voor:
- Uw gezondheid
- Een betere houding
- ISM Sport!

 

 Medische toepassingen:
Zadel voor enstige lychen sclerose
Prostaatzadel en bijkomende issues
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor vulva-problemen

Waak voor imitatie en koop alleen bij dealers vermeld op deze site!

 

We hebben regelmatig demo zadels liggen van dit model. Vaak zijn alleen de cijfers op de brug iets verdwenen, zie deze pagina.

 

 

 

 

Zadelpijn is een veel voorkomende klacht bij fietsers.
Allereerst wil ik het begrip zadelpijn opdelen in 3 groepen:

- Zadelpijn bij de zitbotjes.

- Zadelpijn bij het stuitje

- Zadelpijn aan de voorzijde

Klik hier voor de volledige uitleg

 

ISM zadels zijn fietszadels met gleuf zodat de weke delen bij dames en het perineum bij heren wordt ontlast. Als dameszadel is de gleuf van de ISM zadels een hele verlichting. Maar ook doordat de ISM zadels een zogeheten neusloos zadel is. De weke delen komen deels voor het zadel en niet op het zadel. Dit voorkomt zadelpijn bij dames.
Voor de heren geldt dat het perineum in de gleuf valt. Daarom word een ISM zadel ook wel eens een prostaatzadel genoemd. Het perineum kan namelijk trillingen doorgeven aan het (diepe gelegen) prostaat. Wat dan weer prostaatvergroting of prostaat irritatie kan geven. Dus ook voor de heren kan een ISM zadel zadelpijn voorkomen.
Medische toepassingen:
Zadel voor lychen sclerose
Prostaatzadel
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor vulva-problemen

 

NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT ZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap,??totdat u de juiste afstelling?? heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!

Bekijk de juiste manier van afstellen hier !

 

 

 

Zadels met een speciale vorm zoals deze kunnen niet voorzien worden met een dekje wat uit 1 geheel bestaat. Op dit zadel zit een gestikt dekje. Het kan daardoor gebeuren dat het in de naden wat water opneemt. Wij adviseren dan ook om het zadel af te dekken als deze buiten in de regen staat. Tijdens gebruik is dat afdekken niet nodig.

Fabrikant: ISM
Modelnr.: VL9083
Gewicht:
Land van Oorsprong: USA
Garantie 1 jaar
Gerelateerde Producten