ISM Cruise zadel

ISM
2710
8716669015560
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

De ISM Cruise is werelds breedste fietszadel: 29 cm breed! Een heerlijke drukverdeling wat een ongekend comfort geeft.
Door veel urologen en gynaecologen aangeraden!

Vraag naar de ISM Cruise bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online.

Stoma zadel
Stuitjes zadel

ISM Cruise:


ISM Cruise is een resultaat van het "willen oplossing van problemen" en niet blijven denken in conventionele gedachtes. De vraag "Waarom kan ik wel op een stoel zitten en beginnen de problemen als ik op een fietszadel zit?" was de basis van dit zadel: heerlijk breed, ontlastend aan de voorzijde zoals elk ISM zadel. Geweldig comfortabel.
ISM gaat verder (met denken) waar anderen stoppen.

Geschikt voor elke fietser, zowel voor mannen als voor vrouwen. Door de perfecte doorbloeding van het onderlichaam behoren veel klachten tot het verleden. Ook al veel zadels uitgeprobeerd, maar niets hielp? Dit is het laatste zadel dat u koopt! Ontworpen door iemand die opnieuw durfde te denken, met als resultaat een uniek zadel waarop je zo prettig zit dat je je zult afvragen waarom het zolang heeft moeten duren voordat dit werd uitgevonden! 

Lengte:   240mm 
Breedte:  290mm 
Vulling:  Foam 
Rails:    Chroommolybdeenstaal
Kleuren:  Zwart 

Geschikt voor de meeste stadsfietsen en hybrides. 
Door de vlakke vorm ook geschikt voor mensen met stuitjesproblemen.
 

Kies vandaag nog voor:
- Uw gezondheid
- Een betere houding
- ISM Cruise!

Laat u niet verleiden tot aankoop van een ander merk zadel. Geen enkel ander merk bied een volledige ontlasting van de voorzijde.
ISM gaat niet uit van meting van zitbotjes. Naar onze mening en zienswijze is het opmeten van zitbotjes, zeker voor voor gebruik bij stadsfietsen, elektrische fietsen en hybridefietsen volkomen zinloos!

A) Geen enkel van deze zadels is smaller dat de breedst gemeten maat van zitbotjes.

B) Elke (beetje) ervaren fietsenmaker/verkoper/adviseur kan al bij binnenkomst redelijk inschatten welke afstand er uit de meting gaat komen.

 

Dit zadel is een een zadel voor de stadsfiets maar kan ook op hybride en elektrische fiets.

Medische toepassingen:
Zadel voor lychen sclerose
Prostaatzadel
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor vulva-problemen
Zadel voor stoma dragers (anus amputatie)
Zadel bij last van stuitje staartbeen.

 

 

Door het speciale model en de lage constructie is het soms mogelijk dat het zadel niet ver genoeg naar achteren geplaatst kan worden op de wat sportievere fietsen. Kies dan de Futura zadelpen erbij (zie hieronder). Let wel, dit geldt alleen voor de sportieve modellen. In 90% van de gevallen is dit niet nodig.

Waak voor imitatie en koop alleen bij dealers vermeld op deze site!

 

 

Zadelpijn is een veel voorkomende klacht bij fietsers.
Allereerst wil ik het begrip zadelpijn opdelen in 3 groepen:

- Zadelpijn bij de zitbotjes.

- Zadelpijn bij het stuitje

- Zadelpijn aan de voorzijde

Klik hier voor de volledige uitleg

 

ISM zadels zijn fietszadels met gleuf zodat de weke delen bij dames en het perineum bij heren wordt ontlast. Als dameszadel is de gleuf van de ISM zadels een hele verlichting. Maar ook doordat de ISM zadels een zogeheten neusloos zadel is. De weke delen komen deels voor het zadel en niet op het zadel. Dit voorkomt zadelpijn bij dames.
Voor de heren geldt dat het perineum in de gleuf valt. Daarom word een ISM zadel ook wel eens een prostaatzadel genoemd. Het perineum kan namelijk trillingen doorgeven aan het (diepe gelegen) prostaat. Wat dan weer prostaatvergroting of prostaat irritatie kan geven. Dus ook voor de heren kan een ISM zadel zadelpijn voorkomen.
Medische toepassingen:
Zadel voor lychen sclerose
Prostaatzadel
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor vulva-problemen

 

NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT ZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap,??totdat u de juiste afstelling?? heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!

Bekijk de juiste manier van afstellen hier !

 

 

 

Zadels met een speciale vorm zoals deze kunnen niet voorzien worden met een dekje wat uit 1 geheel bestaat. Op dit zadel zit een gestikt dekje. Het kan daardoor gebeuren dat het in de naden wat water opneemt. Wij adviseren dan ook om het zadel af te dekken als deze buiten in de regen staat. Tijdens gebruik is dat afdekken niet nodig.

Fabrikant: ISM
Land van Oorsprong: USA
Garantie 1 jaar
Gerelateerde Producten